Nyhetsbrev 28. mai: Altfor mange tror at USA styres av djeveldyrkende pedofile

SISTE: Ferske tall fra NAV viser at 6,5 prosent av arbeidsstyrken i Norge enten er helt ledige, delvis ledige eller arbeidssøkere på tiltak, men også at antall arbeidssøkende har falt markant den siste måneden – det tilskrives lettelsen i smitteverntiltak flere steder i landet (effekten for Oslo blir først synlig senere). FORSVARER LYSGLIMT: Nylig avslørte vi hvordan partiet Alliansen er blitt en arena for norske tenåringer og menn i 20-åra som omfavner jødehat, raseideologi og nazistiske manifester. Partileder Hans Jørgen Lysglimt Johansen kobler tenåringer med etablerte nynazister, som også er blitt oppført på partiets valglister. Samtidig har han over tid kommet med en rekke antisemittiske uttalelser i offentligheten, blant annet om behovet for et «oppgjør» med jøder. Nå stiller Alliansen til valg i alle landets fylker. Listetoppene vi har snakket med (som ikke kan knyttes til høyreekstremisme) reagerer ikke spesielt negativt på å dele parti med nynazister, samtidig som de tar partilederen i forsvar: «Det han sier om jødene er jo sant», sier Alliansens stortingskandidat Asbjørn Massnes i Sogn og Fjordane til Filter Nyheter, mens andre beskriver Lysglimt Johansen som «den snilleste og greieste typen du kan finne». 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.