Nyhetsbrev 27. april: «La likene hope seg opp»

VAKSINER MOT RYNKER: Pfizer har oppdaget forfalskninger av deres covid-19-vaksine i Polen og Mexico. I Mexico fikk 80 personer satt doser av den falske erstatningen før man oppdaget lureriet. Ingen ble heldigvis skadet av dosene. I januar ble en mann arrestert i Polen for å ha solgt falske negativ-test-resultater og beholdere med det han hevdet var Pfizer-vaksinen. Etterforskere analyserte dosene og oppdaget at hovedingrediensen var et anti-rynke-virkestoff. Ingen fikk injisert dosene. Verdens helseorganisasjon(WHO) er klar på at forfalskninger av vaksiner kan være et problem. I slutten av mars oppfordret de folk til å ikke anskaffe vaksiner utenom vaksinasjonsprogrammene til myndighetene. «APARTHEID» PÅ VESTBREDDEN: Human Rights Watch (HRW) har bedt Den internasjonale straffedomstolen (ICC) om å etterforske Israel for systematisk diskriminering av palestinere. I 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.