Nyhetsbrev 24. november: Har Trump innrømmet nederlaget?

SKAL UNDERSØKE: Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité vil undersøke om regjeringen holdt tilbake informasjon da de folkevalgte vedtok å åpne for oljevirksomhet i den sørøstlige delen av Barentshavet for sju år siden – på et møte tirsdag ettermiddag blir det klart om komitéen vil holde åpne høringer. Daværende oljeminister Ola Borten Moe (Sp) har tidligere uttalt at «Stortinget fikk all relevant informasjon», men et internt notat med beregninger som viste at oljeleting kunne bli et tapsprosjekt, ble ikke offentliggjort. KRIG PÅ JOBBEN: Nå er det svært harde fronter i heisfirmaet Schindler, der ledelsen har sparket to tillitsvalgte, blitt beskyldt for fagforeningsknusing og siden fått flere ulovlige aksjoner i fanget. Mandag la heismontører over hele landet ned arbeidet i én time i solidaritet med Alexander Jordnes, som var hovedtillitsvalgt i Schindler for Heismontørenes Fagforening (HMF) og før helga fikk 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.