Nyhetsbrev 23. desember: «Aafløy har brent brua til oss»

JULEAVTALE? Britenes statsminister Boris Johnson og EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen har de siste dagene bidratt personlig til de fortsatt pågående forhandlingene om en handelsavtale etter at førstnevnte forlater unionen 31. desember – siste nytt onsdag er at partene skal være villige til å gjøre «en siste innsats» for å lande en enighet. Få nyhetsbrevet hver ukedag: Alt du leser i denne artikkelen er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan få rett i innboksen ved å registrere deg her. Det store konfliktmomentet er fortsatt fiskeri, mer konkret hva slags tilgang EU-fiskere får til britiske farvann og hvilke toll og avgifter EU får anledning til å «straffe» britene […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.