Nyhetsbrev 22. juni: Listhaug vil ha kommisjon om «innvandrersmitte»

God dag! MEDLEMSOPPRØR: I dag klokka 16.30 blir en avgjørende generalforsamling holdt i OBOS. Før årets medlemsmøte er det meldt inn uvanlig mange saker. Et av forslagene som skal stemmes over går ut på å fjerne konsernsjef Daniel Siraj. KPMGs eksterne granskning av det mye omtalte Ulven-salget er nylig offentliggjort. Rapporten frikjenner Siraj for alle grove anklager om innsidehandel, utroskap eller korrupsjon, men den viser 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.