Nyhetsbrev 21. juni: Löfven felt i historisk avstemning i Riksdagen

God ettermiddag! MIDSOMMAR-KRIS: Statsminister Stefan Löfven ble i dag den første statsministeren i Sveriges historie til å bli felt i et mistillitsforslag. 181 representanter i Riksdagen stemte for forslaget, 109 stemte imot og 51 avsto. Det var over de 175 stemmene som var nødvendige for å felle ham. Finansminister Magdalena Andersson fra Löfvens parti Socialdemokraterna uttalte etter møtet i Riksdagen at hun så med bekymring på at fire partier kastet Sverige ut i en politisk krise når landet står i den dypeste økonomiske krisen siden andre verdenskrig og der helsepersonell fremdeles kjemper mot pandemien.  Löfven er nå gitt en uke til […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.