Nyhetsbrev 21. desember: Høie følger etter – stopper fly fra Storbritannia

ANARCHY IN THE UK: Storbritannia er i trøbbel på flere fronter – både på grunn av det muterte og angitt betraktelig mer smittsomme koronaviruset, men også fordi forhandlingene med EU om en avtale etter 31. desember nok en gang er på kraftig overtid:

  • Covid 19-epidemien er nå «ute av kontroll»ifølge helseminister Matt Hancock. Lørdag gjorde regjeringen helomvending for tidligere varslede oppmykninger i koronarestriksjonene – fra i dag strammes skruen i blant annet London, der mange i går valgte å forlate byen.
  • Det store temaet i brexit-samtalene er fortsatt fiskeri. Britiske myndighetskilder sier det nå er økende sannsynlighet for at en frihandelsavtale ikke er på plass fø...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.