Nyhetsbrev 20. mai: Russlands ambassadør til Norge svarer på Sputnik-kritikken

ALTERNATIV VIRKELIGHET: Du må få med deg vår ferske langlesning om hvordan den russiske koronavaksinen Sputnik V er omgitt av sverting av vestlige vaksiner som Pfizer og AstraZeneca; mystiske Facebook-kontoer og propaganda med kjendiser som Oliver Stone. EUs vaktbikkje mot desinformasjon mener at Sputniks sosiale medier-strategi er del av en større, helhetlig påvirkningskampanje fra russisk side, der deler er rettet mot Vesten. Også dødsfall i Norge dukker opp i propagandaen rundt vaksinene. Vi har konfrontert Russlands ambassadør i Norge, Teimuraz Otarovich Ramishvili, med noen av påstandene. – Det du forsøker å gjøre er å lage strukturer av enkeltstående kritiske budskap eller diskrediteringer. Men det finnes ikke noe slikt i virkeligheten, sier han blant annet. Les artikkelen her! DØVE ØRER: USAs president Joe Biden og Israels statsminister Benjamin Netanyahu var 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.