Nyhetsbrev 2. november: Støre vil ikke «snakke ned» norsk gass

God formiddag!  LOVER KUTT I METANGASS: På klimatoppmøtet COP26 i Glasgow er det i dag ventet at et nytt løfte om å redusere metangassutslipp med 30 prosent innen 2030 blir lagt frem. Nesten 90 land har så langt skrevet under på avtaleteksten, som har fått navnet Global Methane Pledge. Brasil, Storbritannia og Sør-Afrika er blant landene som har signert avtalen. India, Kina og Russland – tre av de fem største utslippslandene – gjør det ikke.    Avtalen er et initiativ fra USA og EU, som på hjemmebane har planer om å innføre reguleringer for å begrense metanutslipp, deriblant fra gamle olje- og gassledninger. Statsminister Jonas Gahr Støre har sagt at avtalen kan være et […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.