Nyhetsbrev 2. juli: Ropstad lover at homoterapi-kompromiss ikke skal gå på bekostning av trosfriheten

Kjell Ingolf Ropstad (Krf)
VANT I HØYESTERETT: Et enstemmig storkammer i Høyesterett slo i dag fast at en sentral feil bak NAV-skandalen strekker seg tilbake til 1994 – 18 år lengre enn det myndighetene hittil har lagt til grunn. Hvor mange straffesaker og tilbakebetalingskrav som finnes fra tiden før 2012, er ifølge Rett24 ennå ikke undersøkt, og advokat John Christian Elden ber nå regjeringen og NAV om full opprydning. Høyesterett sier nei til at man kunne ha en søknadsplikt for å få reise utenlands, noe som er i tråd med den rådgivende uttalelsen EFTA-domstolen avsa i mai. Førstvoterende Kine Steinsvik skriver at det norske oppholdskravet for å motta syke- og arbeidsavklaringspenger både var i strid med trygdeforordningen av […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.