Nyhetsbrev 19. november: Trakk seg etter politietterforskning

Eva Kristin Hansen leide en leilighet av Trond Giske i Trondheim. Bildet er tatt i 2014.
ENDTE SOM POLITISAK: Det måtte altså en politietterforskning til før Eva Kristin Hansen (Ap) gikk av som stortingspresident. «Pressemeldingen fra statsadvokaten var det som skulle til for å redde inntrykket av at det faktisk er likhet for loven i dette landet. At fulltidspolitikere ikke skal behandles annerledes enn Nav-klienter, skattytere, lånekassemottakere og andre som møter komplekse regelverk i krevende livssituasjoner», skriver NRK-kommentator Lars Nehru Sand. Svein Harberg (H) trer inn som leder av presidentskapet til en ny stortingspresident er valgt. Samtidig har altså statsadvokatembetet i Oslo beordret Oslo politidistrikt til å undersøke en lang rekke pendlerbolig-saker for å finne ut om stortingspolitikerne har begått «bedrageri eller annet lovbrudd». […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.