Nyhetsbrev 18. januar: Nye videoer fra kongress-stormingen viser alvoret

INGEN SKJENK: Regjeringen presenterte mandag noe få lettelser i de omfattende koronatiltakene: Tiltaksnivået for ungdomsskoler og videregående skoler nedjusteres fra rødt til gult nivå, treninger og fritidsaktiviteter for barn og unge frarådes ikke lenger og anbefalingen om å unngå besøk hjemme fjernes.

Men ordningen med nasjonalt skjenkestopp videreføres, selv om Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet har vært uenige (regjeringen setter sin lit til sistnevnte, men skal revurdere allerede i neste uke): – Vi vet at ansatte i serveringsbransjen er overrepresentert når det gjelder koronasmitte. En dansk ekspertgruppe la nylig frem en rapport som viser at barer er blant de områdene som har høyest virkning på smittespredningen, sier helseminister Bent Høie (H) i en pressemelding. ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.