Nyhetsbrev 18. januar: Nye videoer fra kongress-stormingen viser alvoret

INGEN SKJENK: Regjeringen presenterte mandag noe få lettelser i de omfattende koronatiltakene: Tiltaksnivået for ungdomsskoler og videregående skoler nedjusteres fra rødt til gult nivå, treninger og fritidsaktiviteter for barn og unge frarådes ikke lenger og anbefalingen om å unngå besøk hjemme fjernes. Få nyhetsbrevet hver ukedag: Alt du leser i denne artikkelen er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan få rett i innboksen ved å registrere deg her. Men ordningen med nasjonalt skjenkestopp videreføres, selv om Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet har vært uenige (regjeringen setter sin lit til sistnevnte, men skal revurdere allerede i neste uke): – Vi vet at ansatte i serveringsbransjen er overrepresentert når det gjelder […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.