Nyhetsbrev 18. februar: Zuckerberg «straffer» Australia for krav om betaling

SISTE: Gjenopptakelseskommisjonen gjenåpner straffesaken mot Viggo Kristiansen, som i 2002 ble dømt til 21 års forvaring for voldtekt og drap på Lena Sløgedal Paulsen (10) og Stine Sofie Sørstrønen (8) i Baneheia i Kristiansand. Tre av fem kommisjonsmedlemmer ønsket gjenopptakelse, melder VG – kommisjonens leder Siv Hallgren skal være blant dem som ikke ville gjenoppta saken. «På telefon fra Ila fengsel forteller Kristiansen at han ser frem til en ny rettssak hvor han vil føre bevis for at han ikke var med på barnedrapene», heter det i en pressemelding fra advokaten. Foreldrene til ofrene sier i en uttalelse at de «har tillit til at rettssystemet behandler alle straffesaker på en god og rettferdig måte». Også Jan Helge Andersen ble dømt for voldtekt og drap – han ble løslatt etter å ha sonet 19 år i 2016. «NAIVE FJOLS»: Representanter fra SV og Rødt reagerer kraftig etter NRKs artikkel om at også boligutleiere med omsetningssvikt på over 30 prosent 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.