Nyhetsbrev 18. desember: «Som om russiske bombefly fløy uoppdaget over USA»

FEMDOBLET VAKSINEDOSE: Norge vil motta i underkant av 50 000 vaksinedoser fra Pfizer i romjulen, melder Helse- og omsorgsdepartementet. Opprinnelig ble Norge forespeilet 10 000 doser. Moderna-vaksinen fikk hastegodkjenning i USA i dag, som ventet. Få nyhetsbrevet hver ukedag: Alt du leser i denne artikkelen er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan få rett i innboksen ved å registrere deg her. ENOMRT ANGREP: «Det er som om russiske bombefly flere ganger skulle ha fløyet uoppdaget over hele landet vårt», tvitret den republikanske senatoren Mitt Romney om et omfattende hackingangrepet på over 40 amerikanske myndigheter og institusjoner. Romney kritiserer Trump-admiminstrasjonen for svak håndtering […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.