Nyhetsbrev 17. desember: EU starter vaksinering om 10 dager

KONTINENTET NÆR AVSKÅRET: Det var total krisestemning langs store deler av kysten i går kveld, da det ble klart at Sjøfartsdirektoratet hadde gitt ferge- og hurtigbåtoperatøren Boreal seilingsnekt på ubestemt tid. Grunnen var flere alvorlige sikkerhetsbrudd avdekket hos selskapet. Sjømatnæringen og befolkning langs hele kysten fra Rogaland til Finnmark ble umiddelbart rammet av transportstoppen for selskapets over 40 båter. Sjømatkonsernet Nova Sea stod i fare for å brenne inne med 600 tonn laks som skulle ut torsdag og fredag. Tre ministre, næringsministeren, samferdselsministeren og fiskeri- og sjømatministeren, innkalte Sjøfartsdirektoratet til krisemøte onsdag kveld. Det tok bare timer før direktoratet gikk ut […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.