Nyhetsbrev 16. desember: – Ikke usannsynlig at vaksineringen starter i romjulen

NORGE KLAR FREDAG: «Det er ikke usannsynlig at vaksineringen vil starte i romjulen eller i nyttårshelgen», sa statsminister Erna Solberg da hun holdt sin oppsummerende pressekonferanse for 2020 onsdag formiddag. Hun mener hun selv ikke er først i køen, fordi hun er «en frisk og sprek nesten 60-åring». Norge har bestemt at eldre skal vaksineres først. Helseminister Bent Høie og Helsedirektoratet varslet tirsdag at vaksinasjonsutstyr av typen sprøytespisser, bokser og alt derimellom skipes ut til kommunene 18. desember. Det er viktig at alt går slag i slag når vaksinen kommer, for Pfizer-vaksinen har fem dagers holdbarhet idet den tas ut av fryseboksene.

VAKSINE NR 2: Den amerikanske helsemyndigheten FDA har publisert sin vurdering av Moderna-vaksinen. R...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.