Nyhetsbrev 15. september: Spår KrFs død + Så mange stemmer fikk Alliansen

God ettermiddag! SONDERINGER: Jonas Gahr Støre skal møte SV-leder Audun Lysbakken i morgen, ifølge TV 2.      Nationen har forøvrig gjort en rundspørring blant Senterpartiets 133 ordførere, der bare sju av de 68 som svarte sier kontant «nei» til regjeringssamarbeid med SV, mens 22 svarte klart «ja» og flertallet er avventende.  KJÆRE JONAS: Den danske avisa Dagbladet Information viet i dag hele forsida (se den her) til en bønn til valgvinner Jonas Gahr Støre (Ap): «Kjære Norge – Hvis ikke dere, med et oljefond på 12 000 milliarder kroner kan gjennomføre et raskt grønt skifte, så kan ingen. Vi venter spent på den nye regjeringens klimaplan.» I ledereratikkelen skriver avisa at Støre har en «forpliktelse til å […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.