Nyhetsbrev 15. januar: Ett år og 8 måneder for Laila Bertheussen

DØMT FOR ANGREP PÅ DEMOKRATIET: Laila Bertheussen er i dag dømt til fengsel i ett år og 8 måneder av en enstemmig Oslo Tingrett. Påtalemyndigheten stevnet Bertheussen for trusler, angrep på de høyeste statsorganenes virksomhet, anklage om oppdiktet straffbar handling og brudd på brann- og eksplosjonsloven.  Tingretten frifant henne for anklagen om oppdiktet straffbar handling. «Det er ingen tvil om at saken har vært usedvanlig grundig etterforsket», uttalte dommer Yngvild Thue under opplesningen. Hovedpunktene: Retten er ikke i tvil om at Bertheussen tusjet «rasisit» på veggen og hakekors på bilen, samt at hun la en hyssing i drivstoff-tanken, at det […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.