Nyhetsbrev 14. mai: 31 barn drept så langt i Israels offensiv

BRUKTE MEDIENE: Talspersoner for Israels militære styrker forledet sent i går kveld internasjonale medier til å tro at en invasjon på bakken i Gaza var i gang. Det var ikke riktig, men nyhetsmeldingene skal ifølge Jerusalem Post ha ledet til at Hamas og Islamsk hellig krig sendte sine førstelinje-soldater inn i tunneler som forberedelse til bakkekrig – de samme tunnelene som var hovedmålet for nattas israelske bombing fra lufta. (Nettverket under bakkeplan regnes som sentralt i gjennomføringen av rakettangrep mot Israel). Militæroperasjonene rammer sivile i Gaza svært hardt. I natt traff en av de israelske bombene boligen til en kvinne og tre barn som ble drept. Så langt i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.