Nyhetsbrev 14. august: Trump prøver å sabotere forhåndsstemming, FHI mener regjeringen skulle bedt om cruise-råd

80 DAGER IGJEN: På nok en mørk dag for det amerikanske demokratiet, angrep i går Donald Trump selve stemmeretten i USA (se nedenfor), før han fremmet en rasistisk løgnhistorie om Demokratens visepresidentkandidat Kamala Harris i et forsøk på å så tvil om hun har rett til å stille til valg. (Harris ble født i USA, flere år etter at hennes foreldre innvandret fra henholdsvis India og Jamaica tidlig på 1960-tallet). Dermed er sirkelen på sett og vis sluttet, siden Trumps politiske karriere er tuftet på at han gjorde seg til talsmann for den rasistiske konspirasjonsteorien om at Barack Obama i hemmelighet er en utenlandsfødt […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.