Nyhetsbrev 14. april: Professor vil prioritere områdene i Norge med mest smitte etter dårlige Johnson & Johnson-nyheter

– TRENGER MER GEOGRAFISK SKJEVFORDELING: EU-kommisjonen vil ikke forlenge kontraktene med AstraZeneca og Johnson & Johnson om levering av koronavaksiner, ifølge avisa La Stampa (via NRK). Johnson & Johnson varslet tidligere i uka full stans i leveransene av koronavaksiner til Europa, etter meldingene om blodpropp-tilfeller i USA, noe som raskt får konsekvenser også i Norge. Ifølge FHI blir forsinkelsene i vaksinasjonen hos oss på opptil tre måneder om ingen av de to omstridte vaksinene kan brukes. Økonomiprofessor Steinar Holden, lederen av regjeringens ekspertgruppe for samfunnsøkonomiske konsekvenser i koronakrisen, mener Norge nå må prioritere personer som bor i områder med høyt smittenivå. – I ytterpunktet kunne man tenke seg at man venter […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.