Nyhetsbrev 13. januar: Han avviser å være lederkandidat i Ap

KRISETILTAK: Tusenvis av sykehuspasienter i Storbritannia vil bli tidlig utskrevet og sendt hjem eller til hoteller bemannet av frivillige organisasjoner for å frigjøre plass til koronasmittede med behov for livsnødvendig hjelp, skriver The Guardian. Det hele er et nødtiltak for å sikre kapasitet og hindre at deler av det offentlige helsevesenet kollapser, ifølge kilder. Pleiehjem blir bedt om å ta imot friske koronapasienter direkte fra sykehuset og uten en negativ koronatest, så lenge de har vært i isolasjon i 14 dager og er uten symptomer. Per i dag ligger mer enn 35 000 koronapasienter på britiske sykehus – antallet økte med 6 213 bare i forrige uke, noe som gjør at myndighetene frykter fortsettelsen.

MOT RIKSRETT: «Du kan enten gå inn i historien som en patriot, eller du kan gå inn i historen som en ‘pussy’», skal Donald Trump 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.