Nyhetsbrev 11. juni: En tredjedel mener Ap har slått «politisk mynt» på 22. juli

POTENSIELL KATASTROFE: Hungersnød truer et stort antall mennesker i Tigray-provinsen i Etiopia – 350 000 står i akutt fare for å sulte, mens flere millioner på sikt kan bli rammet, ifølge FN, som advarer mot at krisen kan bli den verste siden sultkatastrofen i Somalia der over 250 000 mennesker (mer enn halvparten av dem barn) mistet livet fra 2010 til 2012. Den etiopiske provinsen er preget av en uoversiktelig og blodig konflikt etter at myndighetene før jul iverksatte en offensiv mot Folkefronten for frigjøring av Tigray (TPLF), som ønsker seg større selvstyre. Mange er på flukt i området og flere har rømt over grensa til Sudan. POLITISK MYNT: En tredjedel av respondentene i en ny spørreundersøkelse mener at Arbeiderpartiet har slått politisk mynt på 22. juli, ifølge Senter for ekstremismeforskning (C-REX) ved Universitetet i Oslo – tallene ble presentert på konferansen «

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.