Nyhetsbrev 11. desember: «Veldig, veldig sannsynlig» med «no deal»

AVTALELØST: Britenes statsminister Boris Johnson var i går kveld helt tydelig på at Storbritannia må forberede seg på et «no deal»-scenario der landet inntar en lignende rolle som Australia overfor EU – fredag ettermiddag sier han at dette scenariet er «veldig, veldig sannsynlig».

Samtidig har EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen slått fast fra talerstolen under EU-toppmøtet at «one way or the other, in less than three weeks it will be new beginnings for old friends» (mens hun i lukkede møter har hun informert om at det overhodet 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.