Nyfascister, Qanon-følgere og nettkjendiser: Disse var til stede i Washington

Det oppsto uvirkelige scener da aggressive Trump-tilhengere uten å bli stanset av verken politi eller sikkerhetsvakter brøt barrikadene, knuste vinduer og trengte seg helt inn i kongressbygningen hvor folkevalgte politikere var samlet for å gjøre formelt vedtak om at valgvinner Joe Biden er USAs neste president. Mens politikerne ble evakuert eller barrikaderte seg bak seterader og inne på kontorer, tok demonstrantene bilder av hverandre på senatsgulvet, steg opp på podiet for å sitte i visepresidentens stol eller stjal konvolutter fra Nancy Pelosis skrivepult. Samtidig bidro Donald Trump minst tre ganger med tvetydige og halvhjertede forsøk på å stagge sine egne […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.