Næringsministeren taus i Telenor-dramaet og Sør-Koreas president blir stilt for riksrett (Nyhetsbrev)

Hele tusen russiske idrettsutøvere kobles til dopingskandalen, Finnmark står stille på grunn av nedbør, kraftig vind og rasfare; fiskerinæringa forbereder seg på tøffe forhandlinger om nye handelsavtaler med England, og Politisk kvarter brakte i dag en sivilisert debatt om sperregrensa og det norske partisystemet. Ellers: Tillit til uenig styre Næringsminister Monica Mæland er foreløpig kryptisk om Telenor-dramaet som må ende med at enten styrelederen eller direktøren ryker.  Men er det sannsynlig at Gunn Wærsted – tidligere kåret til Norges mektigste næringslivskvinne – velger alenegang i styret mot Sigve Brekke uten å ha forsikret seg om at hun har statsråden i ryggen? […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.