Nordea- og NAV-ansatte pågrepet i korrupsjonssak

NORDEA-SAKEN: Over 50 politifolk aksjonerte i dag tidlig mot en rekke adresser i Oslo i en stor korrupsjonssak der banklån er søkt om med grunnlag i manipulert dokumentasjon. Fem personer er pågrepet siktet for grov korrupsjon eller medvirkning – blant dem en NAV-ansatt, en tidligere NAV-ansatt og to ansatte i banken Nordea, som i februar utløste etterforskningen ved å levere en politianmeldelse basert på en egen, intern avdekking. Umiddelbart før aksjonen ble kjent publiserte VG en gravesak som avslører at enkelte låneagenter skaffer kunder lån de egentlig ikke kvalifiserer til, via utro tjenere innad i banker som trikser med avvikskvote på […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.