Netflix vil lage helseprogrammer med diskreditert kjendis-nettbutikk

Med ledertrøya i kappløpet om å ha mest mulig eksklusivt innhold å tilby strømmekundene, har Netflix forlengst begynt å produsere faktaprogrammer, reality og talkshow i tillegg til filmer og dramaserier. Nylig kom nyheten om at selskapet har gått i kompaniskap med filmstjerna Gwyneth Paltrow om å lage en programserie der «eksperter, leger og forskere ser nøyere på saker som har med fysisk og åndelig velvære å gjøre». Det er kanskje ikke like tilforlatelig som det høres ut. Gjennom sin merkevare Goop har skuespilleren i en årrekke brukt sin kjendisstatus for å selge kvasivitenskapelige helseprodukter og fremme behandlingsmetoder som er så «alternative» […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.