Netanyahu i avhør om hemmelige møter med mediemogul og KrF advarer mot Aps Lofoten-kompromiss

SVT i Gøteborg ble evakuert etter funn av hvitt pulver i et trusselbrev sendt til gravejournalist Janne Josefsson, Trump ansetter svigersønnen Jared Kushner som seniorrådgiver (ti dager igjen), og Ap kan være på kollisjonskurs med Høyre om NATOs rakettskjold.   Aps kompromiss om delvis oljefritt Lofoten får forventede reaksjoner. «Dette er ett steg i riktig retning, men jeg vil advare mot det kompromisset. Dette er en sak der det norske folk er imot», sa Knut Arild Hareide (KrF) i debatt med Hadia Tajik på Politisk kvarter i morges. Der ville ikke SVs Kari Elisabeth Kaski engang gi Ap kred for at deler av områdene i Lofoten, Vesterålen og Senja vernes for oljevirksomhet . Høyres Nikolai Astrup mener Ap vender oljenæringen ryggen, mens Olje- og energiminister Terje Søviknes (FrP) er sikker på at «mange opplever dette som et stort svik fra Arbeiderpartiet». (PS: Hør Søviknes kalle Ap-nestlederen «Tadia Hajik» på 12:49).   Israelske medier avslørt...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.