Neste år vil Facebook utstede egne penger. Dette trenger du å vite

Til å ha generert kronikker, festtaler og twittertråder på løpende bånd i ti år må vi kunne slå fast at digitale kryptovalutaer har gjort lite ut av seg i den virkelige verden. I 2019 er det fortsatt vanligere å kjøpe heroin enn kolonialvarer med bitcoin. Med alle mulige forbehold kan det endre seg neste år. Tirsdag neste uke skal Mark Zuckerberg etter planen lette på sløret som i årevis har innhyllet det hemmelighetsfulle prosjektet som under kodenavnet «Libra» har sysselsatt noen av verdens fremste teknologer og økonomer i flere år: Å utvikle en egen Facebook-valuta. Den skal angivelig lanseres i 2020. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.