Nei, tallene viser ikke at tusenvis av nordmenn er alvorlig vaksineskadde

«De tusenvis som er alvorlig skadde eksisterer ikke, hverken for kongehus, regjering eller presse», skriver Kari Jaquesson i et Facebook-innlegg på lille julaften.

Jaquesson har siden starten av pandemien markert seg som motstander av både koronatiltak og vaksine, og kommet med utsagn som at «dette hadde vært borte på en dag» om «de sluttet med all testing». På Facebook lenker hun til blogginnlegget «Tallene ingen snakker om ... uke 49».

«Sigrid Olsen har tatt en grundig gjennomgang av bivirkningsrapportene. Det er hjerteskjærende lesning. Hvert «tilfelle» er et menneske. Husk at kun 10-30% av faktiske tilfeller regnes å bli registrert. Til nå er over 40.000 registrert, men gjennomgang sv [sic] dem treneres, så kun halvparten av disse er etterforsket», skriver Jaquesson.

«Rundt 2100 sykehusinnleggelser etter vaksine-skader»

I gjennomgangen vises det hovedsakelig til tall fra legemiddelverkets bivirkningsrapport av koronavaksinen og Folkehelseinstituttet (FHIs) ukesrapport i uke 49.

«Det er nå rundt 2 100 sykehusinnleggelser etter vaksine-skader. Men det er ingenting om disse menneskene i nyhetene. Det er som om de ikke eksisterer. De fyller vel sykehussenger, de også?»

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.