Nei, sprengkulde motbeviser ikke klimaendringer – og de fleste har skjønt det!

De fleste har sluttet å tro at vinterlig sprengkulde er et bevis på at global oppvarming ikke skjer. USAs president Donald Trump bruker argumentet fortsatt for alt det er verdt. Trump kommenterte kuldesjokket i USA, som hittil har tatt minst åtte liv, ved å skrive «hva i helvete skjer med global oppvarming? Skynd deg tilbake, vi trenger deg!» – og dermed bruke kuldebølgen som et argument for å nekte å betale for utslippskutt og investeringer i infrastruktur som beskytter innbyggerne mot fremtidig ekstremvær. https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1090074254010404864 Siden forrige kuldesjokk i fjorvinter har han i det minste gått bort fra konspirasjonsteorien om at menneskeskapte klimaendringer bare er en bløff […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.