Nei, du er ikke tryggere for koronaviruset i Spania

Torsdag denne uka publiserte nettstedet Spaniaposten en tekst med tittelen «Corona-viruset: Du er tryggere i Spania». På sine hjemmesider presenterer Spaniaposten seg som den største avisen for nordmenn og andre skandinaver som bor eller reiser til landet. Papiropplaget er oppgitt til 12-16 000 eksemplarer, mens Facebook-siden har nær 19 000 liker-klikk. Til tross for den dramatiske utviklingen de siste dagene, ligger teksten om koronaviruset fortsatt ute på hjemmesidene og Facebook, der den er blitt publisert minst to ganger. Samtidig har de ansvarlige for Spaniaposten argumentert for at innholdet er korrekt i eget kommentarfelt. Etter at Filter Nyheter tok kontakt med Spaniaposten […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.