EU-domstol slår ned på Polen og Ungarn, som kan miste milliarder i pengestøtte

SISTE OM UKRAINA:  Onsdag sier Natos generalsekretær Jens Stoltenberg at forsvarsalliansen ikke ser noen deeskalering på bakken, selv om Russland i går sa at soldater trekkes tilbake fra grensen mot Ukraina. «Tvert imot ser det ut som at Russland fortsetter den militære oppbyggingen», sier han. Det russiske forsvarsdepartementet hevder på sin side at de har avsluttet militærøvelsen på Krim-halvøya og har publisert en video av stridsvogner som krysser broen over Kertsjstredet til det russiske fastlandet i natt. Kreml sier president Vladimir Putin «er for forhandlinger og diplomati».I nabolandet Belarus (Hviterussland), nord for Ukrainas hovedstad Kyiv, fortsetter Russland militærøvelsene som er planlagt å […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.