NATO-fly og krigsskip inn i Øst-Europa

AMBASSADEANSATTE UT AV UKRAINA: Storbritannia beordrer hjem flere av sine ansatte ved den britiske ambassaden i Kiev på grunn av den spente situasjonen i Ukraina, og USA ber familier til diplomater, og ikke-essensiell stab, om å reise hjem, fordi «en invasjon kan skje når som helst». USA har i tillegg bedt amerikanske innbyggere som oppholder seg i landet vurdere å reise hjem. Uttrekningene skjer samtidig med at NATO-land sender flere jagerfly og krigsskip inn i Øst-Europa mandag, etter at samtalene mellom Russland og USA fredag mislyktes i å komme nærmere noe gjennombrudd. Det er imidlertid ikke kjent om uttrekningene er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.