Narkomanes topp 5 ønsker for rusreformen

Et flertall på Stortinget ønsker nå å «endre myndighetenes reaksjoner mot personer som tas for bruk og besittelse av narkotika, fra straff til hjelp, behandling og oppfølging». Helseminister Bent Høie (H) vil sette ned et utvalg som skal utrede hvordan en slik omveltning i ruspolitikken skal foregå i praksis. Filter Nyheter har snakket med Magnus, Lill og Trond på gata i Oslo med årelang erfaring fra «rusfeltet». De har alle ruset seg på diverse stoffer et helt liv. Dette er deres tiltaksliste: 1. Åpne sprøyterommene Magnus Carlsson (53) mener at sprøyteromsloven må revideres slik at samtlige sprøyterom blir tilgjengelig for alle typer rusavhengige. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.