Trump-fansen i «alternativhøyre» er rasende etter Syria-angrepet

Den delen av Donald Trumps tilhengere som regner seg som anti-globalister – eller som i hvert fall lot seg fenge av Trumps løfter om nedtrapping av USAs innblanding i militære konflikter – er i dag svært opprørte over det amerikanske angrepet i Syria. At Trump sørger for det første direkte amerikanske angrepet mot Assad, ses på som et løftebrudd etter utallige lovnader om å ikke opptre som verdenspoliti. Noen uttrykker også støtte til Putin - eller til og med Assad - framfor den amerikanske presidenten. Den erkekonservative og innflytelsesrike rabulisten Ann Coulter går så langt som å si at Trump har ødelagt hele […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.