Siden mars har våre faste støttespillere fått nettavisens beste artikler i magasinformat hjem i posten.

Nå lanserer Filter tre nye produkter som kun blir tilgjengelig for de som abonnerer.

  • Støtter du allerede Filter? Da er det bare å logge seg inn.
  • Ikke abonnent? Tegn deg her!

1. Lyd!

Vi gir deg Filter lyd. Fra i dag blir artiklene som publiseres i magasinet også tilgjengelig som lydfiler. Senere vil også podkastversjoner fra Filters allmøter bli tilgjengeliggjort.

– Vi tror våre artikler egner seg spesielt godt i lydformat og har tenkt på dette en god stund. Og dette er gjort på filtermåten, her er det ingen AI-roboter med talefeil og merkelig aksent, bare hardt arbeid fra noen veltalende kolleger, sier redaktør i Filter Nyheter, Harald Klungtveit.

Men det er ikke alt. Filter vil nemlig også redde kommentarfeltet.

2. Kommentarfelt!

Derfor lanserer vi nå et kommentarfelt hvor kun de faste støttespillerne kan kommentere, men der kommentarene vil være synlig for alle.

Kommentarfeltet blir ikke en pøl i ytringsfrihetens navn, men et sted hvor meningsbrytninger skjer med argumenter, ikke sjikane. Filter mener for eksempel at CAPS LOCK ikke er et argument i seg selv.

– Kommentarfeltene har ikke akkurat vært en berikelse av journalistikken og debatten, men det burde de være. Nå gjør vi et forsøk på å skape en arena hvor Filters kunnskapsrike og ivrige lesere kan bidra, sier Klungtveit.

3. Digitalt arkiv!

For det tredje gjør vi papirmagasinet tilgjengelig i digitalt format.

Det betyr at alle utgaver av Filters magasin blir publisert på en leservennlig plattform som tar vare på det grafiske uttrykket til print-versjonen.

Du kan lese og bla allerede i dag!

Det meste er fortsatt gratis

Filter gjør ingen prisjusteringer, selv om våre faste støttespillere nå får vesentlig mer for pengene: Lyd, kommentarfelt og digitalt magasin.

Som markedsavdelingen ville sagt det: Kvaliteten øker, men ikke prisen.

– Inntektene fra våre støttespillere blir viktigere og viktigere for oss og nå må vi kontinuerlig øke kvaliteten på produktet slik at vi raskere kan tiltrekke oss flere faste givere og sørge for at vi beholder de vi har. Filter Lyd og vårt nye kommentarfelt er første ledd i den utviklingen, sier Klungtveit.

Siden Filter startet opp har vår journalistikk vært åpen og tilgjengelig for alle. Slik vil det være fremover også – på filternyheter.no.

– Støtten vi mottar gjør at vi kan lage enda mer kvalitetsjournalistikk og artiklene vi lager, de vil være gratis i fremtiden også, avslutter Klungtveit.


Støtt Filter Nyheter!

Å lage kvalitetsjournalistikk koster penger, uten deg som støttespiller er ikke dette mulig.

For kun  100,- kroner i måneden (150,- om du føler deg raus) eller 900,- i året får du Filter Magasin i postkassa / digitalt på nett, delta i kommentarfeltene på sakene våre og tilgang til Filter Lyd, der du kan lytte til artiklene.

Bare klikk på et av valgene under så blir det hele gjort med Vipps. Samtidig godtar du våre kjøpsvilkår.

Du kan også støtte Filter ved å vippse et valgfritt beløp til 514053. Les mer her. 

Vil arbeidsplassen din støtte Filter Nyheter? Send en epost til [email protected] eller besøk denne nettsiden for mer informasjon.

Våre bedriftsabonnenter får fire utgaver av Filters papirmagasin til kontoret hver måned for 3000 kroner i året.

Stjel artiklene våre

Filter Nyheter vil gjerne at du, helt gratis, republiserer våre artikler og tegninger/grafikker. Grundig, faktaorientert journalistikk har aldri vært viktigere.

Alt du trenger å gjøre er å sende e-post til [email protected] der du informerer om hvor innholdet skal publiseres. Vi svarer deg så fort som mulig. Les mer her.