Nå kan du lytte til artiklene fra Filter Nyheter!

Siden mars har våre faste støttespillere fått nettavisens beste artikler i magasinformat hjem i posten.

Nå lanserer Filter tre nye produkter som kun blir tilgjengelig for de som abonnerer.

  • Støtter du allerede Filter? Da er det bare å logge seg inn.
  • Ikke abonnent? Tegn deg her!

1. Lyd!

Vi gir deg Filter lyd. Fra i dag blir artiklene som publiseres i magasinet også tilgjengelig som lydfiler. Senere vil også podkastversjoner fra Filters allmøter bli tilgjengeliggjort.

– Vi tror våre artikler egner seg spesielt godt i lydformat og har tenkt på dette en god stund. Og dette er gjort på filtermåten, her er det ingen AI-roboter med talefeil og merkelig aksent, bare hardt arbeid fra noen veltalende kolleger, sier redaktør i Filter Nyheter, Harald Klungtveit.

Men det er ikke alt. Filter vil nemlig også redde kommentarfeltet.

2. Kommentarfelt!

Derfor lanserer vi nå et kommentarfelt hvor kun de faste støttespillerne kan kommentere, men der kommentarene vil være synlig for alle.

Kommentarfeltet blir ikke en pøl i ytringsfrihetens navn, men et sted hvor meningsbrytninger skjer med argumenter, ikke sjikane. Filter mener for eksempel at CAPS LOCK ikke er et argument i seg selv.

– Kommentarfeltene har ikke akkurat vært en berikelse av journalistikken og debatten, men det burde de være. Nå gjør vi et forsøk på å skape en arena hvor Filters kunnskapsrike og ivrige lesere kan bidra, sier Klungtveit.

3. Digitalt arkiv!

For det tredje gjør vi papirmagasinet tilgjengelig i digitalt format.

Det betyr at alle utgaver av Filters magasin blir publisert på en leservennlig plattform som tar vare på det grafiske uttrykket til print-versjonen.

Du kan lese og bla allerede i dag!

Det meste er fortsatt gratis

Filter gjør ingen prisjusteringer, selv om våre faste støttespillere nå får vesentlig mer for pengene: Lyd, kommentarfelt og digitalt magasin.

Som markedsavdelingen ville sagt det: Kvaliteten øker, men ikke prisen.

– Inntektene fra våre støttespillere blir viktigere og viktigere for oss og nå må vi kontinuerlig øke kvaliteten på produktet slik at vi raskere kan tiltrekke oss flere faste givere og sørge for at vi beholder de vi har. Filter Lyd og vårt nye kommentarfelt er første ledd i den utviklingen, sier Klungtveit.

Siden Filter startet opp har vår journalistikk vært åpen og tilgjengelig for alle. Slik vil det være fremover også – på filternyheter.no.

– Støtten vi mottar gjør at vi kan lage enda mer kvalitetsjournalistikk og artiklene vi lager, de vil være gratis i fremtiden også, avslutter Klungtveit.


Prøv vårt digitalabonnement gratis i 30 dager

Klikk på bildet og bli abonnent i dag.