Nå har Filters ferske papirmagasin akkurat kommet fra trykkeriet

Hvis du allerede støtter oss og får bladet vårt hjem i postkassa, takk! Da kan du slutte å lese og heller sjekke ut de siste artiklene våre.

Til dere andre vil vi si: En rykende fersk utgave av Filters papirmagasin har akkurat kommet fra trykkeriet!

Filter #2 er fullspekket av grundige artikler om hvordan regjeringen ignorerte advarsler om koronasmitte før militærøvelsen i Nord-Norge, trusselen fra høyreekstreme aktører med fellesskap på nettet og Senterpartiets klimavingling.

Alt dette er eksempler på den grundige journalistikken du kan være med på å finansiere – det er rett og slett et arbeid vi ikke får til uten våre økonomiske støttespillere.

Du kan bruke disse knappene for å tegne abonnement:

Dersom du tegner årsabonnement før mandag, får du en fantastisk t-skjorte med Donald Trump-motiv fra vår huskunstner Pål Nordseth med på kjøpet:

Men det er mer: Som abonnent gjør vi det mulig for deg å lytte til samtlige av artiklene våre.

I tillegg gir vi deg tilgang til en digital versjon av magasinet og et eget kommentarfelt under våre nettartikler.

Hvis du ikke har anledning til å støtte oss med penger nå, kan du naturligvis fortsette å lese oss gratis på nett – og i tillegg publiserer vi én artikkel som podkast på Spotify hver måned:


Vi tar hatet på alvor

Klikk her for å bli abonnent

I åtte år har Filter Nyheter jobbet målrettet med å avdekke fremveksten av høyreekstreme, raseideologiske og muslimfiendtlige miljøer i Norge og verden.

Gjennom kritisk og gravende journalistikk har vi avslørt hvem nynazistene i Den nordiske motstandsbevegelsen er – og hva de står for. Vi har omtalt hvordan Anders Behring Breiviks begrunnelse for 22. juli-terroren er hyllet ved møter for «hvite nasjonalister» i Oslo. Vi har avslørt hvordan partiet Alliansen er blitt en arena for tenåringer og unge menn som omfavner jødehat og nazistiske manifester. Vi har overvåket grumset i norske kommentarfelt og lukkede Facebook-grupper, og dokumentert forbindelser mellom ulike aktører på politikkens ytre høyre-side i Norge og utlandet.

I 2023 og 2024 fortsetter vårt arbeid med å belyse og avsløre miljøer og aktører som deler rasisme, jødehat og muslimfiendtlighet. Det gjør vi fordi det er viktigere enn noensinne.

Fordi vi tar hatet på alvor. 

Klikk her for å bli abonnent