Hvis du allerede støtter oss og får bladet vårt hjem i postkassa, takk! Da kan du slutte å lese og heller sjekke ut de siste artiklene våre.

Til dere andre vil vi si: En rykende fersk utgave av Filters papirmagasin har akkurat kommet fra trykkeriet!

Filter #2 er fullspekket av grundige artikler om hvordan regjeringen ignorerte advarsler om koronasmitte før militærøvelsen i Nord-Norge, trusselen fra høyreekstreme aktører med fellesskap på nettet og Senterpartiets klimavingling.

Alt dette er eksempler på den grundige journalistikken du kan være med på å finansiere – det er rett og slett et arbeid vi ikke får til uten våre økonomiske støttespillere.

Du kan bruke disse knappene for å tegne abonnement:


Vi tar hatet på alvor. Gjør du?
Støtt Filter Nyheter her


Dersom du tegner årsabonnement før mandag, får du en fantastisk t-skjorte med Donald Trump-motiv fra vår huskunstner Pål Nordseth med på kjøpet:

Men det er mer: Som abonnent gjør vi det mulig for deg å lytte til samtlige av artiklene våre.

I tillegg gir vi deg tilgang til en digital versjon av magasinet og et eget kommentarfelt under våre nettartikler.

Hvis du ikke har anledning til å støtte oss med penger nå, kan du naturligvis fortsette å lese oss gratis på nett – og i tillegg publiserer vi én artikkel som podkast på Spotify hver måned:


Støtt Filter Nyheter!

For kun  100,- kroner i måneden (150,- om du føler deg raus) eller 900,- i året får du Filter Magasin i postkassa. Klikk på bildet og bli abonnent i dag.

Du kan også støtte Filter ved å vippse et valgfritt beløp til 514053.

Stjel artiklene våre

Filter Nyheter vil gjerne at du, helt gratis, republiserer våre artikler og tegninger/grafikker. Grundig, faktaorientert journalistikk har aldri vært viktigere.

Alt du trenger å gjøre er å sende e-post til [email protected] der du informerer om hvor innholdet skal publiseres. Vi svarer deg så fort som mulig. Les mer her.