Hvis du allerede støtter oss og får Filter-magasinet i posten – tusen takk! Da kan du slutte å lese og heller sjekke ut de siste artiklene våre.

Hvis ikke har vi en kul beskjed: Årets tredje papirmagasin har nettopp kommet fra trykkeriet – og du kan få det rett hjem i postkassa!

Filter #3 er spekket med grundige artikler om de ekstreme supporterne Vålerenga aldri blir kvitt, kjøttlobbyens omstridte fremstøt mot skolebarn og Islam Net-miljøets kjøp av en større millioneiendom i Oslo – for å nevne noe.

Denne journalistikken kan du være med på å finansiere – det er rett og slett et arbeid vi ikke får til uten våre økonomiske støttespillere.

Du kan bruke én av disse knappene for å tegne abonnement:


Artiklen fortsetter under. Å lage kvalitetsjournalistikk koster penger, støtt Filter Nyheter med et abonnement.


Som fast Filter-støttespiller mottar du ikke bare papirmagasinet. Du får også mulighet til å lytte til artiklene våre.

I tillegg gir vi deg tilgang til en digital versjon av magasinet, et eget kommentarfelt under nettartiklene og podkaster vi lager fra våre allmøter.

  • Nå får du en gratis t-skjorte med på kjøpet om du bestiller abonnement. Vi har overinvestert i t-skjorter og derfor varer tilbudet så lenge lageret av barnestørrelser og nattkjoler rekker. Er du kjapt ute, sender vi en tilfeldig valgt trøye i en størrelse du garantert ikke kan bruke:

Hvis du ikke har anledning til å støtte oss med penger nå, kan du naturligvis fortsette å lese oss gratis på nett: Vi vil at alle skal ha tilgang på journalistikken vår.


Støtt Filter Nyheter!

Å lage kvalitetsjournalistikk koster penger, uten deg som støttespiller er ikke dette mulig.

For kun  100,- kroner i måneden (150,- om du føler deg raus) eller 900,- i året får du Filter Magasin i postkassa / digitalt på nett, delta i kommentarfeltene på sakene våre og tilgang til Filter Lyd, der du kan lytte til artiklene.

Bare klikk på et av valgene under så blir det hele gjort med Vipps. Samtidig godtar du våre kjøpsvilkår.

Du kan også støtte Filter ved å vippse et valgfritt beløp til 514053. Les mer her. 

Vil arbeidsplassen din støtte Filter Nyheter? Send en epost til [email protected] eller besøk denne nettsiden for mer informasjon.

Våre bedriftsabonnenter får fire utgaver av Filters papirmagasin til kontoret hver måned for 3000 kroner i året.

Stjel artiklene våre

Filter Nyheter vil gjerne at du, helt gratis, republiserer våre artikler og tegninger/grafikker. Grundig, faktaorientert journalistikk har aldri vært viktigere.

Alt du trenger å gjøre er å sende e-post til [email protected] der du informerer om hvor innholdet skal publiseres. Vi svarer deg så fort som mulig. Les mer her.