Nå har Filters ferske papirmagasin akkurat kommet fra trykkeriet

Hvis du allerede støtter oss og får Filter-magasinet i posten – tusen takk! Da kan du slutte å lese og heller sjekke ut de siste artiklene våre.

Hvis ikke har vi en kul beskjed: Årets tredje papirmagasin har nettopp kommet fra trykkeriet – og du kan få det rett hjem i postkassa!

Filter #3 er spekket med grundige artikler om de ekstreme supporterne Vålerenga aldri blir kvitt, kjøttlobbyens omstridte fremstøt mot skolebarn og Islam Net-miljøets kjøp av en større millioneiendom i Oslo – for å nevne noe.

Denne journalistikken kan du være med på å finansiere – det er rett og slett et arbeid vi ikke får til uten våre økonomiske støttespillere.

Du kan bruke én av disse knappene for å tegne abonnement:

Som fast Filter-støttespiller mottar du ikke bare papirmagasinet. Du får også mulighet til å lytte til artiklene våre.

I tillegg gir vi deg tilgang til en digital versjon av magasinet, et eget kommentarfelt under nettartiklene og podkaster vi lager fra våre allmøter.

  • Nå får du en gratis t-skjorte med på kjøpet om du bestiller abonnement. Vi har overinvestert i t-skjorter og derfor varer tilbudet så lenge lageret av barnestørrelser og nattkjoler rekker. Er du kjapt ute, sender vi en tilfeldig valgt trøye i en størrelse du garantert ikke kan bruke:

Hvis du ikke har anledning til å støtte oss med penger nå, kan du naturligvis fortsette å lese oss gratis på nett: Vi vil at alle skal ha tilgang på journalistikken vår.


Prøv vårt digitalabonnement gratis i 30 dager

Klikk på bildet og bli abonnent i dag.