Moxnes: – Det hadde vært enklere å si «drill, baby, drill» og cashe inn oljebransjen

Bjørnar Moxnes
JAKTEN PÅ EN KLIMAPLAN: Klimatrusselen er nå prioritet nummer én for norske velgere. Opposisjonen etterlyser en klar handlingsplan fra regjeringen. Solberg & co lover at Den Store Planen for å takle klimakrisen kommer i 2020. Hva med opposisjonspartiene selv, har de en plan? Rødt har ikke en spesielt lang liste av klimaforslag å vise til fra perioden på Stortinget. Tre stykker, for å være presis. Partileder Bjørnar Moxnes avviser likevel beskyldningene om at Rødt ikke egentlig bryr seg en tøddel om miljø, og vil prioritere bort dette i eventuelle forhandlinger ved første korsvei. – Bare her er det tolv forslag, sier […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.