Mistet balansen til slutt: Fem ting vi husker fra Frps år i regjering

Det var en historisk begivenhet, det som skjedde i midten av oktober 2013: 40 år etter det sagnomsuste stiftelsesmøtet på Saga Kino i Oslo, kunne Fremskrittspartiet rulle over dørstokken til regjeringskontorene. Partiet hadde gått til valg på kampen mot «dusteforbud». Og bare få måneder senere ble selvbalanserende kjøretøy lovlig i kongeriket. Uten at det ble stilt krav om obligatorisk opplæring. Eller bruk av hjelm. – Men jeg vil oppfordre folk til å bruke hjelm, kjøre forsiktig og ta hensyn til andre trafikanter, sa den ferske statssekretæren Bård Hoksrud. Oppfordringen kunne fungert som postulat for et ansvarlig regjeringsparti. Men drøyt seks år senere […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.