Minst 125 nordmenn prøvde å gi penger til lastebil-aksjonistene i Canada

Da de såkalte «Freedom Convoy»-demonstrantene som har lammet byer og grenseoverganger i Canada satte opp en donasjonsside på den amerikanske crowdfunding-plattformen GiveSendGo, strømmet pengene inn – over 8 millioner dollar fra titusener av privatpersoner. De fleste av dem kanadiske og fra USA, men også en håndfull norske. Da GiveSendGo ble hacket av aktivister denne uka, og listen over donorer ble tilgjengeliggjort for journalister, kom det fram at 125 nordmenn har donert til kampanjen «Freedom Convoy Fundraiser». I tillegg har hvertfall ni bidratt til «Adopt a Trucker»-kampanjen. Donasjonene fra de norske giverne varierer mellom 10 og 500 amerikanske dollar. «Help us Lord» […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.