Mike Pence kan bli Trumps motkandidat i president-primærvalgkampen

OPPSIKTSVEKKENDE ENTYDIG OM TAIWAN: USAs president går uvanlig langt i å insinuere at landet vil bruke militærmakt for å forsvare Taiwan dersom øystaten i Sørøst-Asia blir angrepet av Kina. Under en pressekonferanse i Tokyo i dag svarte Joe Biden uten forbehold «ja» på direkte spørsmål fra pressen om han er innstilt på å involvere seg militært for å forsvare Taiwan dersom det blir nødvendig, etter oppsparket «du involverte deg ikke i Ukraina av åpenbare årsaker». Det skriver New York Times. Historisk har amerikanske presidenter vært nøye med å beholde en viss strategisk tvetydighet om hvilke forpliktelser landet anser å ha overfor den […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.