LO-leder vil ha flertallsregjering – men Sp ser ikke vitsen med nye SV-samtaler

REGJERINGSUTVIDELSEN SOM VAR DØD VED ANKOMST: LO-leder Peggy Hessen Følsvik tok til orde for å ta SV inn i regjeringen da hun åpnet LO-kongressen i dag. Argumentet er behovet for en flertallsregjering i Norge, på grunn av krigen i Ukraina og forverringen av energi- og matkrisa som er skjedd etter at SV brøt regjeringsforhandlingene på Hurdal i fjor. Partiene ser ikke ut til å verke etter å sette seg ned for nye forhandlinger: SVs fungerende leder Kirsti Bergstø sier betingelsene for det må være «blanke ark» og at forutsetningene partiet ble møtt med på Hurdal legges vekk. Statsminister Jonas Gahr […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.