Le Pen ikke knekt av tapet – gjorde det sterkt blant unge voksne: «I seg selv et slags håp»

SISTE: Twitter er nært å akseptere Elon Musks tilbud om å kjøpe selskapet, skriver Reuters.


ADVARER MOT Å SENDE MER VÅPEN: Den russiske ambassadøren i Washington DC advarer USAs myndigheter mot å sende flere våpen til Ukraina og mener leveransene er med på å eskalere krigføringen og underminere forhandlinger om en fredsavtale (Russland har selv ikke virket spesielt ivrige etter forhandlinger de siste ukene – Vladimir Putin skal ha mistet interessen etter avsløringene av russiske krigsforbytelser i Bucha og tapet av krysseren Moskva i Svartehavet, ifølge kilder i Kreml Financial Times har kontakt med). «Vi har understreket hvor uakseptabelt det er når USA sender våpen til Ukraina og krever en slutt på det«, sier Anatoly Antonov til russisk statsfjernsyn, ifølge Reuters. Det skjer etter den amerikanske utenriksministeren Anthony Blinkens besøk i Kyiv søndag kveld, der det ble lovet ytterligere militærstøtte til landet som nå forsvarer seg mot brutale angrep langs frontlinja i øst. Norge har i dag kunngjort at landet slutter seg til et britisk-ledet fond som skal koordinere midlene til ukrainsk våpenstøtte.


LOVER FRITT LEIDE: Russerne har åpnet for en våpenhvile i Mariupol i dag, for at siv...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.