Le Pen ikke knekt av tapet – gjorde det sterkt blant unge voksne: «I seg selv et slags håp»

SISTE: Twitter er nært å akseptere Elon Musks tilbud om å kjøpe selskapet, skriver Reuters. ADVARER MOT Å SENDE MER VÅPEN: Den russiske ambassadøren i Washington DC advarer USAs myndigheter mot å sende flere våpen til Ukraina og mener leveransene er med på å eskalere krigføringen og underminere forhandlinger om en fredsavtale (Russland har selv ikke virket spesielt ivrige etter forhandlinger de siste ukene – Vladimir Putin skal ha mistet interessen etter avsløringene av russiske krigsforbytelser i Bucha og tapet av krysseren Moskva i Svartehavet, ifølge kilder i Kreml Financial Times har kontakt med). «Vi har understreket hvor uakseptabelt det […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.