Kyiv: Toppmøte til lyden av flyalarm

SISTE: USAs utenriksminister Antony Blinken avlyser Kina-besøk etter at det ble oppdaget en mulig spionballong i amerikansk luftrom.


EU-TOPPMØTE I KYIV: Det var til lyden av flyalarmer at EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen, president Charles Michel i Det europeiske råd, toppdiplomat Josep Borell og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj møttes i den ukrainske hovedstanden i dag. Det er imidlertid ikke meldt om missil-nedslag.

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.