Kvinnene kommer: Disse kandidatene kan skrive amerikansk historie

Fra en «Womens March»-demonstrasjon i New York i 2017.
De er muslimer, piloter og bor i grenseland. Demokratene har nominert rekordmange kvinner, 180 stykker, til valget om seter i Representantenes Hus, det ene kammeret i amerikanernes «storting» kongressen. Demokratene har gode sjanser for å ta flertallet i «huset» - og demokratenes blå farge får etter alle solemerker sterkt islett av rosa. NBC spår at over 100 kvinner vil bli valgt inn til de 435 setene i «huset». Årets mellomvalg kalles nemlig kvinnenes år (i alle fall for demokratene), og flere kandidater kan skape historie på mange områder. Vi har sett på noen av de mest spennende: Innvandringskamp fra grensebyen Første kvinnelige […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.