– Hevder meg blant guttene når vi er så slitne at det bare er hodet som bestemmer om man klarer det

  Er kvinnelige soldater en fare for Forsvarets stridsevne, eller er de akkurat like flinke som menn til absolutt alt? Kanskje burde ikke frontene være fullt så steile? LES MER: «Alt skal være så jævla politisk korrekt» – Hva vil egentlig Forsvaret med kvinnelige kampsoldater? Mens debatten har rast om hvorvidt kvinners fysikk svekker stridsevnen til de norske militære styrkene, har vi hørt lite fra de kvinnelige kampsoldatene selv. Nå har Filter Nyheter snakket med fire av dem - og svarene deres er kanskje ikke helt som forventet? — Vi var bedre Josefine Harila Larsson (20) er en av totalt to […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.