Kvakksalver-skandale i det italienske senatet: Millioner fulgte direktesending med farlige covid-råd

Hva får du hvis du samler «mRNA-vaksinens oppfinner», en tidligere terrormistenkt ekspert på biologiske våpen, en saksøkt lege fra Texas, en brasiliansk SoMe-kjendis, og senatorer fra det italienske ytre høyre-partiet Lega Nord? Svar: Et internasjonalt toppmøte om tidlige behandlingsformer mot covid-19. Eller i det minste noe som kan minne om det. Tredagerskonferansen «International Covid Summit 2021» gikk av stabelen søndag forrige uke i Roma, Italia.  Etter invitasjon fra Lega Nord-senatorene Roberta Ferrero og Alberto Bagnai foregikk den «faglig tunge» delen av konferansen, mandag 13. september, i det italienske senatet.  Arrangøren for konferansen, Ippocrate.org, ville samle «modige, medisinske fagarbeidere i førstelinjen fra hele verden» for å […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.