Kvakksalver-skandale i det italienske senatet: Millioner fulgte direktesending med farlige covid-råd

Hva får du hvis du samler «mRNA-vaksinens oppfinner», en tidligere terrormistenkt ekspert på biologiske våpen, en saksøkt lege fra Texas, en brasiliansk SoMe-kjendis, og senatorer fra det italienske ytre høyre-partiet Lega Nord? Svar: Et internasjonalt toppmøte om tidlige behandlingsformer mot covid-19. Eller i det minste noe som kan minne om det. Tredagerskonferansen «International Covid Summit 2021» gikk av stabelen søndag forrige uke i Roma, Italia.  Etter invitasjon fra Lega Nord-senatorene Roberta Ferrero og Alberto Bagnai foregikk den «faglig tunge» delen av konferansen, mandag 13. september, i det italienske senatet Arrangøren for konferansen, Ippocrate.org, ville samle «modige, medisinske fagarbeidere i førstelinjen fra hele verden» for å diskutere «deres vitenskapelige funn angående covid-19-forskning.»  Det vitenskapelige ved de «vitenskapelige funnene» er vel og merke omstridt. Ivermektin, hydroksyklorokin, rødbete, kurkumin, spaserturer i skogen og D-vitamintilskudd var blant preparatene og helserådene som foredragsholderne anbefalte som kur mot covid-19. Gjerne allerede før en infeksjon var påvist. «Vi underbehandler, underbehandler, underbehandler,» var et av mantraene blant fagpersonene på konferansen. Dette til tross for at remediene som ble anbefalt ikke er godkjent av instanser som WHO, EMA eller CDC. Vitenskapelige studier som påsto å vise at ivermektin,

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.